Termeni şi Condiţii

Folosirea acestui site, implică acceptarea acestor termeni ş conditii. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi condiţiilor.

Sunteţi de acord şi acceptaţi că, fără nici o notificare prealabilă, putem şterge sau adaugă orice informaţie pe site sau întrerupe orice activitate fără o notificare prealabila. În cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm şi/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informaţie pe care îl veţi găsi pe acestea. Rămâne la aprecierea dvs. dacă vizitaţi sau nu aceste site-uri sau luaţi sau nu în considerare informaţia găsită acolo.

Obligaţiile Dumneavoastră de înregistrare

În utilizarea serviciului, sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dvs. În situaţia în care considerăm, că aceasta obligaţie nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a va bloca accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

Securitatea datelor personale

Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Înregistrarea ca membru, parola şi comportamentul ca membru

Prin înregistrarea ca membru veţi fi solicitat să vă alegeţi un nume de utilizator şi o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranţă a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfăşurată sub numele dvs. de utilizator fiind integral în responsabilitatea dvs.
Sunteţi de acord să ne înştiinţaţi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dvs. de utilizator.

Limitare de responsabilitate

Nu vom fi responsabili în faţa nici unei persoane sau companii care foloseşte sau se bazează pe informaţii sau opinii neconforme conţinute de acest site.

Deasemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel pierderi. Dacă consideraţi că orice material de pe acest site, sau de altcineva, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, vă rugăm să ne contactaţi pentru detalii la office@eurosangift.ro astfel încât să putem lua o decizie în cunoştinţă de cauză.

Dispute și conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat la site şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente. Orice conflict apărut între compania şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu iar soluţionarea conflictelor este de competenţa instantelor româneşti.

În momentul lansării comenzii sunteţi de acord cu următoarele:

Preţurile afişate de către magazinul la data lansării comenzii de către dumneavoastră;

Faptul că produsele sunt disponibile doar în limita stocului existent;

Înregistrarea datelor dumneavoastră personale în scopul procesării comenzii şi a livrării produselor;

Acest acord este în conformitate cu legislaţia în vigoare din România.

Noi procesăm comanda Dumneavoastră cu promptitudine şi fără nici o întârziere nejustificată, dar uneori pot apărea întârzieri datorate unor probleme tehnice, pentru care nu ne putem asuma răspunderea. 

Preţul de achiziţie al produselor comandate este preţul afişat la data lansării comenzii dumneavoastră. Preţurile afişate nu conţin TVA-ul. 

Returnarea produselor livrate şi restituirea plăţii

Puteţi solicita returnarea produselor comandate şi deja livrate în termen de maxim 10 zile lucratoare de la recepţionarea acestora. Pentru aceasta vă rugăm să ne comunicaţi numele, adresa şi numărul comenzii dumneavoastră, asigurând astfel o bună desfăşurare a procedurii de retur.

Cererea de retur se face în scris, la adresa de e-mail office@eurosangift.ro sau la adresa poştală str. Rakoczi Ferenc nr. 90., Odorheiu Secuiesc, jud. Harghita, cod poştal 535600,  declarând motivul returului şi modalitatea de retur. Returnarea produselor se acceptă de Euro Sangift SRL numai dacă sunt respectate următoarele condiţii:

Produsele sunt sigilate în ambalajul original, găsindu-se în aceeaşi stare în care erau la momentul livrării acestora către dumneavoastră.

Această verificare este efectuată în depozitul magazinului în momentul recepţiei returului.

Toate costurile pentru transportul produselor returnate la depozitul magazinului sunt suportate exclusiv de către dumneavoastră. În cazul în care cumpărătorul nu achită acest transport în momentul returului, firma Euro Sangift îşi rezervă dreptul de a reţine costurile de transport din valoarea produselor care urmează a fi returnate.

În cazul acceptării unui retur de produse, firma Euro Sangift va emite o factură "storno", în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în momentul recepţionării produselor în depozitul magazinului oficial EURO SANGIFT.

Garanţia produselor

Toate produsele au garanţie 2 ani respectiv 30 zile garanţie comercială, conform L.449/2003. Modalitatea prin care se asigură consumatorului garanţia produsului este repararea sau înlocuirea acestuia sau, dacă acest lucru nu este posibil, restituirea contravalorii. 

Citiţi cu atenţie aceste termeni şi condiţii, în special secţiunile legate de preţuri, termene de livrare şi retururi.

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor: telefon: 0372-131951; e-mail: office@anpc.ro