Despre noi

Suntem o echipa tanara si dinamica, specializata in productia si comercializarea decoratiunilor, souvenirurilor, jucariilor si al articolelor de uz casnic si menaj.

Ne desfasuram activitatea sub brandul EURO SANGIFT din 2004 in Odorheiu Secuiesc, Jud. Harghita. Comercializarea produselor noastre se face prin aprovizionare directa din depozitul nostru en-gros amplasat in Odorheiu Secuiesc, online prin intermediul siteului nostru www.eurosangift.ro sau prin reprezentantii nostri.

Pe langa articolele produse de societatea noastra, comercializam si o gama larga de produse prin importul nostru direct din China si din alte tari Europene.

Cu seriozitatea si flexibilitatea de care am dat dovada in decursul anilor de activitate, am reusit sa ajungem unul dintre cei mai importanti “jucatori” pe piata nationala. Suntem atenti permanent la cerintele pietei si suntem pregatiti pentru a reactiona la orice solicitare cu promptitudine.

 

Cateva avantaje de care beneficiaza partenerii nostri:

Flexibilitatea unui producator cu produse personalizate dupa cerintele clientuluiGama larga si diversificata de produse, expuse pe o suprafata de aproximativ 3500 mpAprovizionare directa dintr-un depozit cu ambianta placuta si standarde modernRetea de distributie cu acoperire nationala prin reprezentantii nostrii