Cum cumpăr

Bine aţi venit în magazinul online en-gros al firmei Euro Sangift SRL!

Pentru a deveni partenerul nostru şi pentru vizualizarea preţurilor de pe site, vă rugăm să urmati paşii de mai jos:

  1. Înregistraţi-vă pe siteul nostru cu datele societaţii Dvs, completând formularul de înregistrare. FORMULAR ÎNREGISTRARE 
  2. Pentru a putea verifica corectitudinea datelor introduse la înregistrare, vă rugăm să ne trimiteţi copia certificatului de înregistrare pe e-mail: comanda@eurosangift.ro.
  3. După verificarea înregistrării şi corectitudinea datelor introduse, veţi fi contactat de un reprezentant Euro Sangift şi veţi primi acceptul pentru vizualizarea preţurilor.


Dacă sunteți deja partenerul nostru,vă rugăm să vă autentificați
pentru a vizualiza preţurile produselor.

 


 

LANSAREA COMENZII:

  1. După ce ați ales un produs şi aţi precizat cantitatea, apăsaţi pe butonul ADAUGĂ. Produsul ales va fi adăugat în coşul Dvs.

Puteţi vizualiza conţinutul coşului de cumpărături oricând, apăsând butonul de coș. Aici puteţi modifica cantitatea sau şterge produsul. După ce aţi ales produsele, apăsaţi butonul MAI DEPARTE.

  1. După aceasta vă va apărea modul de livrare a comenzii. Alegeţi o modalitate. Vor apărea modalităţile de plată. Alegeţi o modalitate și apăsaţi butonul MAI DEPARTE.
  2. Va apărea o listă completă a produselor comandate, alăturat veţi găsi rubricile cu datele de facturare şi livrare, pe care vă rugăm să le verificaţi, iar în cazul în care nu corespund, vă rugăm să le modificaţi.
  3. Dacă toate datele sunt corecte, apăsaţi FINALIZARE COMANDĂ, după care veţi primi un mail de confirmare a primirii comenzii Dvs.

După verificarea comenzii veţi fi contactat telefonic.

Pentru orice informaţie suplimentară, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de e-mail comanda@eurosangift.ro, sau la telefon 0374-903551.